.

Missmay Дамска Кожена Чанта-портфейл от Крокодилска кожа, Чанта през рамо, Реколта Цвете

Missmay Дамска Кожена Чанта-портфейл от Крокодилска кожа, Чанта през рамо, Реколта Цвете

BGN 16.03

Продукти
Налично за поръчка

Ние винаги да държат ръка на пулса на женската мода, така чести покупки от нас ще ви помогнат да стане по-модерен и привлекателен!
Нашата фирма се занимава с производство на ръчни чанти, повече от 10 години, имаме професионални фотографи и модели, всички снимки, таблица с размери и описание наистина да имат истински стил, моля, бъдете достатъчно уверени в пазаруване с нас.
Всички чанти са изработени от висококачествена естествена телешка кожа, изкуствена кожа никога не са използвани в нашите продукти.
Познаване на кожата :
Обикновено са 3 вида :
1 : най-Горния слой телешка кожа, произведени от оригиналния телешка кожа след прецизно процеса на разделяне.Това е висококачествена естествена кожа, естествено мека, устойчива на надраскване и трайно, дори години по-късно.След полиране, зацапване с масло и восък воловья кожата блести по-винтажно и благородно.Колкото повече използвате, толкова по-ретроспективным това ще бъде.Ето защо производителите на марки като италиански кожени чанти, го избират като най-добри практики материал.
2 : Кожата на втория слой от волска кожа : малко трудно, но все още здрава, в много по-добра цена.
3 : Расщепленная кожата от волска кожа : долен слой след разделянето process.тя не притежава същите свойства на допир или на вид, затова изделия от спилка имат много по-добра цена.Въпреки това, той може да бъде украсена с релефни или обработка.Той е по-елегантен, и той може да даде всякаква форма, така че той скоро печели любовта на купувачите.
Доверие - това е животът.Ние винаги вярваме, че детайлите ще доведат до успех или провал.Тук, в непосредствена близост до Missmay, ние ви даваме уникални задължения, качеството на нашите чанти и нашите услуги са лидери в индустрията. нашите торбички могат да демонстрират своя женски чар и елегантност навсякъде.
Истинският цвят на чантата може да се различават леко от снимките, поради фактори, като яркостта на монитора или и яркостта на светлината.
На снимките не може да се определи реалния размер, моля, запознайте се с информацията за размера и сравнете я с материален обект, преди покупката.За получаване на допълнителни колекции, моля, отделете Sweetmeet на.

Общи свойства