.

Комплект Керамични ЗАДНИТЕ спирачни накладки KFE Ultra-Quiet Advanced KFE1086-104 Премиум-клас

Комплект Керамични ЗАДНИТЕ спирачни накладки KFE Ultra-Quiet Advanced KFE1086-104 Премиум-клас

BGN 5.53

Продукти
Налично за поръчка

Съвместимост с превозното средство
2013-2017 Acura RDX ВСИЧКИ Групиране на
2010-2012 Acura RDX Базов Тип, който има FWD
2010-2011 Honda Accord Crosstour ВСИЧКИ Апликации
2012-2015 Honda Crosstour ВСИЧКИ Апликации
2005-2016 Honda CR-V ВСИЧКИ Апликации
Изпълнение
Керамични формула спирачни системи KFE ще даде възможност на шофьорите да възпрепятства по-силни, по-бързо и по-дълго благодарение на по-високото и постоянно коефициенти на триене.Това означава също така, че от спирачка да може да издържат на успокоителни без затихване при по-висока температура.В студените условия на спирачната система също ще бъде в състояние да работи непрекъснато.
Заботящийся за околната среда
Като се има предвид загриженост за околната среда и здравето на населението като цяло, всички накладките KFE Brake Systems са изработени от материали, които 100% не съдържат азбест, и съответстват на националните стандарти за безопасност на материалите 2021 година.
Характеристики
Всяка спирачна тампон и се обработва от метода на термично печене и фрезоване по метода на позитивното калъпи.Тези процеси спомагат за намаляване на времето за функциониране и да предоставя по-стабилна характеристика на продължителността на живота на накладките.
Всички сверхшумные усъвършенствани керамични спирачни накладки идват с двустранна гумени подложки, Wolverine.Уплътнения функционира като буфер между буталото на челюстите и задната табела накладките.На второ място, те действат като абсорбиращ вибрациите, което ще намали нивото на шума.

Общи свойства