.

VioGi Маркова Новост 2 бр. Двойка Задната част на Капака на Багажника Заредена Изкачване Осовите Багажник Амортизационная Барабани Лоста Газова Пружина За 2001-2006 Hyundai S

VioGi Маркова Новост 2 бр. Двойка Задната част на Капака на Багажника Заредена Изкачване Осовите Багажник Амортизационная

BGN 10.27

Продукти
Налично за поръчка

Тела :
2001-2006 Хендай Санта Фе
Публикувано Предмет :
1 бр. Задна лява повдигаща опора и 1 бр. задна дясна повдигаща опора
Позиция :
Задно Ляво и задно Дясно
Параметри :
Тегло : 1,41 паунда (двойно вдигане на подкрепа)
Материал :
Стомана
Гаранция :
Гаранция 2 години
Цвят :
Черен
Инсталация :
Винаги заменяйте двете подпори на лифта, за да се осигури максимална ефективност и да се предотврати усукване, причинено от неравномерной зареждане.
1. Изключете запалването.
2. Преди демонтажем старите стълбове на лифта проверява всички включени фитинги, за да се определи кои компоненти трябва да се използва повторно.
3. Помолете някого да държи отворен люк, капака, багажника или на задното стъкло по време на подмяна на лифтовите опори.
4. Разхлабете закрепване, махнете единия край на, докато се подготвя да се справят с натиска на багажник, отодвиньте край така, че да е далеч от каросерията, махнете другия край, задайте този край е ново, закрепете другия край на място и затегнете.
5. Уверете се, че всички конектори и оборудване на място, плътно са здраво и сигурно закрепени.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ :
Използвайте защитни подложки всеки път, когато процедурата изисква, за да се движиш под колата.
Характеристики :
* Нашите вдигане на опорна точка се различават най-качествени в индустрията от гледна точка на дълготрайност, безпроблемна работа, функционална безопасност и простота на монтажа.
* Нашите асансьори са с 2 години гаранция. * Подобрява производителността, за сметка на подобрената запечатване под натиска на нефт и газ.
* Изработена с прецизност, качество лагери за увеличаване на продължителността на живот.
.

Общи свойства