.

VioGi Маркова новост 2 бр. Чифт Предни, Капак преден Капак Заредена Изкачване Осовите Амортисьор Багажник на Лоста Газова Пружина За 97-02 Ford Expedition 04 F150 Heritage 97-03 F150 97-99 Ford F

VioGi Маркова новост 2 бр. Чифт Предни, Капак преден Капак Заредена Изкачване Осовите Амортисьор Багажник на Лоста Газова

BGN 24.21

Продукти
Налично за поръчка

Тела :
1997-2002 Форд Експедиция
2004 Ford F150 Наследство
1997-2003 Ford F150
1997-1999 Ford F250
Публикувано Предмет :
1 бр. Предна лява Повдигаща опора и 1 бр. Предна дясна повдигаща опора
Позиция :
Предни Ляв и Преден Десен
Параметри :
Увеличена дължина : 13,19"
Кратка дължина : 7,99"
Тегло : 0,68 паунда (двойно вдигане на подкрепа)
Материал :
Стомана
Гаранция :
Гаранция 2 години
Цвят :
Черен
Инсталация :
Винаги заменяйте двете подпори на лифта, за да се осигури максимална ефективност и да се предотврати усукване, причинено от неравномерной зареждане.
1. Изключете запалването.
2. Преди демонтажем старите стълбове на лифта проверява всички включени фитинги, за да се определи кои компоненти трябва да се използва повторно.
3. Помолете някого да държи отворен люк, капака, багажника или на задното стъкло по време на подмяна на лифтовите опори.
4. Разхлабете закрепване, махнете единия край на, докато се подготвя да се справят с натиска на багажник, отодвиньте край така, че да е далеч от каросерията, махнете другия край, задайте този край е ново, закрепете другия край на място и затегнете.
5. Уверете се, че всички конектори и оборудване на място, плътно са здраво и сигурно закрепени.
ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ :
Използвайте защитни подложки всеки път, когато процедурата изисква, за да се движиш под колата.
Характеристики :
* Нашите вдигане на опорна точка се различават най-качествени в индустрията от гледна точка на дълготрайност, безпроблемна работа, функционална безопасност и простота на монтажа.
* Нашите асансьори са с 2 години гаранция. * Подобрява производителността, за сметка на подобрената запечатване под натиска на нефт и газ.
* Изработена с прецизност, качество лагери за увеличаване на продължителността на живот.
.

Общи свойства