.

ЗУТ Мъжки Кожени Обувки с Кръгло Бомбе Съвременната Салса Танго Бал Латиноамерикански Обувки за Сватбени партита

ЗУТ Мъжки Кожени Обувки с Кръгло Бомбе Съвременната Салса Танго Бал Латиноамерикански Обувки за Сватбени партита

BGN 14.58

Продукти
Налично за поръчка

1 : ЗУТ стреми да произвежда висококачествена и ефективна обувки танц за мъже, можете да си я сложа на всяка страна, танго, валс, фокстрот, румба, ча-ча-ча, суинг, дискотека, самба и др вечерни или сватба събитие.
2 : Този вид мъжки обувки за латино танци можете да използвате като в балната зала на закрито, така и на открито (можете да изберете подметката на обувката в зависимост от вашите нужди).Подметка домашни обувки изработени от волска кожа, велур, която е мека, удобна и здрава.Подметка на открито обувки са изработени от висококачествена гума, която е лесна и удобна.
3 : РАЗМЕР И МОНТАЖ Правилното измерване осигуряват правилната кацане.Класически обувки ЗУТ са строго американски уличен размер, но някои танцьори искали да изберете обувки на половин размер по-малко за танци.
4 : вземаме всички снимки с този на обувки, те може да се различават леко от различни дисплеи, осветление на снимане, фактори на околната среда или други причини, ако имате някакви проблеми с размера, качеството или други въпроси, заповядайте, моля, свържете се с нас по всяко време, при нас има специалисти, които ще отговорят на тях своевременно
.

Общи свойства