.

ПАРЦАЛ ФИРМАТА (5 опаковки) 16 инча х 16 инча. Висококачествени хавлиени кърпи за прозорци, стъкла, огледала и хром Professional Korean 70/30 от микрофибър БЕЗ КЪРПИЧКА и РАЗВОДИТ?

ПАРЦАЛ ФИРМАТА (5 опаковки) 16 инча х 16 инча. Висококачествени хавлиени кърпи за прозорци, стъкла, огледала и хром Professional

BGN 29.05

Продукти
Налично за поръчка

АБСОЛЮТНО най-ДОБРОТО В СВОЯ КЛАС от всички кърпи за стъкла / прозорци, които някога сме тествали (размер 16 "x 24" също е достъпен тук).Уникален дизайн с двойна текстура е вельветовую повърхност, удерживающую мръсотия от една страна, и копринено-гладко покритие за премахване на разводите, от друга страна.Кърпа Premium Blue Glass - търговското кърпа за украса на прозорци / стъкло / комиксов от микрофибър, който е разработен от КОМПАНИЯТА RAG, и избор номер 1 по продажби сред многобройните марки, клубове колекционери на автомобили, професионални реставратори и деталировщиков по целия свят от 1999 година! Марка RAG COMPANY - това е вашата гаранция за това, че сте избрали продукт, който се счита за един от най-добрите в света и която отговаря на и надхвърля изискванията на най-взискателните професионални деталировщиков в света.С ПОДХОДЯЩИ ГРИЖИ е кърпата не оставя драскотини и турбуленции след стотици приложения.

Общи свойства