.

Защитно фолио Olympus XZ-10, BoxWave [ClearTouch Crystal (2 опаковки)] за защита на екрана от надраскване за Olympus XZ-10, SZ-31, XZ-1

Защитно фолио Olympus XZ-10, BoxWave [ClearTouch Crystal (2 опаковки)] за защита на екрана от надраскване за Olympus

BGN 8.29

Продукти
Налично за поръчка

Съхранявайте на екрана в първоначалния си вид с помощта на Box Waves Clear Touch Crystal, лидер в областта на защита на екрана.Нашият иновативен материал Clear Touch осигурява максимална защита на екрана при запазване на скърцащо оптична разделителна способност.На вашия екран XZ-10s ще бъдат защитени от прах и вредни надраскване.
Изработени от здрава неръждаема пластове на филма, нашият Clear Touch Crystal е проектиран с точност, съответстваща на големината на вашия любим XZ-10.
Специален бесклеевой лепило никога не оставя лепкави следи, които могат да навредят на вашия екран.За разлика от протектори и други марки, можете също така да повторно използване на защитен филм Clear Touch, просто измиване на устройството с топла вода и сапун за ръце, за да се възстанови качеството на лепилото.
Оценка на ползите за себе си и ще разберете защо толкова много други използват Clear Touch Crystal за подобряване на екрана XZ-10!
Crystal Clear Touch : Иновация в областта на защита на екрана.

Общи свойства