.

Памет Asgard DDR4 памет Leorice Ram 16GB (8GX2) 2400MHZ PC4 17000 CL15 1.2 V за работния плот, с лек дъх на Бял цвят

Памет Asgard DDR4 памет Leorice Ram 16GB (8GX2) 2400MHZ PC4 17000 CL15 1.2 V за работния плот, с лек дъх на Бял цвят

BGN 19.89

Продукти
Налично за поръчка

За Асгарде
Лаборатория Глад, съкращение на която - от Глад, основана през 2015 година и се намира в Шенжен, Китай.Asgard в основно се занимава с проектиране, производство и продажба с използване на съвременни технологии и строги стандарти за изпитване.
Asgard доставя висококачествени продукти памет на международния стандарт за PC геймъри и предлага стандартни, готови модели, както и решения, изработени по индивидуална поръчка на световно известни марки.
научни изследвания и развитие в областта на овърклок - това е само началото Asgard, нашата бизнес философия и ориентация са това, за да предлагат висококачествени OEM услуги, за да осигури на геймърите екстремно преживяване.
Предимства
Нашата гъвкава стратегия за изграждане на капацитет и автономна технология ни позволява да се създаде ефективна производствена система, за да отговори на нуждите на клиенти по целия свят.Трайни усилия за осигуряване на качество и обслужване, заедно с конкурентна цена, привлечени международни потребители и бизнес партньори и Компании са спечелили добра репутация в цялата страна.С реализацията на основните ценности на отдаденост на иновациите и отчетност във всички видове операции, Gloway се стреми към целта да стане доставчик на модули памет от световна класа.
Характеристики на ram памет
1. Използвайте висококачествена оригинална светкавица, Hynix и Micron (случайни доставка)
2. Модерен дизайн, с радиатор
3. Доживотна гаранция
4. Бърза доставка
5. Добро следпродажбено обслужване
Гаранция :
директни продажби, с фабрики, с доживотна гаранция, всички наши продукти са съвсем нови, всеки един от тях е строго тествана, тествани и опаковани преди изпращане.
Забележка : За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, за да можем да предоставим най-добрите услуги и решаване на проблема за вас.
Такса за замяна в рамките на една година, ако вашият продукт е счупен.

Общи свойства