.

Технология за безопасност на Apesto (The Sentry) - Международен електронен пазач, лающая куче, режим на звънене и аларми. Радарный сензор детектор за движение на прозорци, в?

Технология за безопасност на Apesto (The Sentry) - Международен електронен пазач, лающая куче, режим на звънене и аларми.

BGN 15.67

Продукти
Налично за поръчка

Apesto The Sentry - Електронен пазач Sentry, Лаещ кучешка на аларма.Този час-сигнализатор никога не се нуждае от сън, разходка, храна или вода, но винаги е на служба, охрана и защита.Изберете една от трите настройки : Предупредителен звук сердитого, защитно и агресивно сторожевого psa, успокояващ сигнал, предупреждение за вас за пристигането на гост, и предупредителни звуци като сердитого сторожевого куче, така и на сигнали на сирената.Часовниковата може да види през дебелите врати, за стена и стъкло.След като го свържете захранващия кабел към всеки стандартен електрически контакт, 110, той ще водят бдение денонощно.Поставете Часови навсякъде в помещенията, където сте искали той да го е открил, и гледайте да го премествате.При откриването на всяко движение на Часовниковата ще ви избрания от вас звуци.Колкото по-близо нежелан гост, толкова по-често се раздават звуци.Идеален за къщи, апартаменти, подвижни къщи, джипове, бижута магазини, хотели, обществени и частни сгради от почти всякакъв вид. "Ние защитаваме това, което ви защитава".

Общи свойства