.

Griffin Survivor с клипс за колан за iPod touch (5-то поколение), мента / цитроновый - абсурдно нов дизайн? Или идеалният калъф за вашия iPod touch, където и да сте тръгнали?

Griffin Survivor с клипс за колан за iPod touch (5-то поколение), мента / цитроновый - абсурдно нов дизайн? Или идеалният

BGN 14.95

Продукти
Налично за поръчка

Ние мислим, че в този има малко и това, и друго.Казано по-просто, калъф Griffin Survivor - това е най-защитен калъф, който някога сме създавали.Тестван и сертифициран за съответствие със стандарта на Министерството на отбраната на САЩ 810 F и стандарт на Министерството на отбраната на Великобритания 00-35 калъф Griffin Survivor Extreme Duty проектирана отвътре, за да защитите вашия i Pod touch срещу екстремни условия .. кал, пясък, дъжд, удари, вибрации и от множество други фактори на околната среда.Survivor е изграден върху здрава рамка от поликарбонат, покрит с трайна амортизирующим силикон.Вградено защитно фолио предпазва сензорен дисплей от външни въздействия, а сгъваеми мъничета затварят конектор за докинг станция, обектив на камера, порт за слушалки, преминете на задържане и регулаторите за сила на звука.Подвижна здрава скоба осигурява на i Pod touch към колан или чанта.Survivor е преминал независим тест и беше потвърдено в съответствие или превишение на стандарти за околната среда за изпитване на излагане на дъжд, прах и пясък, вибрации, удари, температура и влажност на въздуха.Можете да видите видео и резултати от изпитвания онлайн на адрес www.griffintechnology.com/armored .

Общи свойства