.

Комплект чифт лещи olloclip 4 в 1 (златисто-бял) за iPhone 6/6 Plus с магнитен гъвкав статив и течна видеоголовкой - Премахване на професионални видеоклипове с помощта на смартф

Комплект чифт лещи olloclip 4 в 1 (златисто-бял) за iPhone 6/6 Plus с магнитен гъвкав статив и течна видеоголовкой -

BGN 26.06

Продукти
Налично за поръчка

Olloclip е революция в снимки от смартфон, като потребителите на i Phone и различни обективи, включително рибешко око", широкоъгълни и макроскопични, които в противен случай са достъпни само в специализирани цифрови фотоапарати. Тези лещи са достъпни под формата на малък преносим захващане, който може лесно да се облича и да стреля във всеки един момент, и тъй като функцията не са базирани на софтуера, потребителите могат да комбинират обективи с избрания от вас приложение за камерата.
Този нов фотообъектив 4 в 1 продължава и развива тази традиция, с нов компактен дизайн, който подхожда както на задната, така и за двете предни камери.Просто обърнете скоба, за да получите достъп до обектива от противоположната страна.На една страна са разположени обектив Fisheye и Макро-15x, а от друга - широкоъгълен обектив и Макро обектив 10x.Сега дори любителите селфи могат да се възползват от olloclip, особено широкоъгълен обектив, който е подходящ за случая.
Още една нова функция в това ново издание е, че olloclip сега можете да прикачите към прилагаемому кулону.Това позволява да се носят лещи навсякъде : по врата, в раницата или в брелке за ключове.Като се има предвид колко са почти мигновено може да хване това на i Phone, всъщност остава много малко извинения, за да има възможност да правите страхотни снимки с различни професионални ефекти.
Бонус адаптер за статив i Phone е идеално подходяща за модели на Apple i Phone 5 и привързана към i Phone в хоризонтално или вертикално положение. (статив в комплекта не са включени).Лесно се побира във всеки джоб.

Общи свойства